Dün daha netini gördüm çok ilginç bir mesaj veriyordu.
3 problem netflixde bir dizi, dünya dışı ve bizden daha gelişmiş teknolojiye sahip yaratıkları konu alan bir dizi. Asıl anlatmak istediğim bir sahnede kırmızı başlıklı kız ile kurt'un hikayesini anlatıyor sözde uzaylılara. Onlarda diyorki özetle; Kız odaya girdiğinde kurtla konuşuyor. Uzaylı soruyor : Kurt neden dialog kurmaya devam ediyor amacı kızı yemekse? ve kız neden kurt olduğunu anlamıyor? diye soruyor.. Sonuçta adam diyor ki bu bir uydurma hikaye.. yalandan ibaret diyor.. Sözde uzaylı siz yalan hikayeler anlatıyorsunuz ve siz yalancısınıza getiriyor.. Durum buysa biz sizinle aynı dünyayı paylaşamayız vs vs..
Demem şu ki ; Tahmin ediyorum hala bu saçma. yalanlarla dolu hikaye-ler işlenmeye, anlatılmaya devam ediyordur.. Bunlarla ilgili binlerce film, çizgi film, dizi.. kitaplar.. neler var neler.. Nakış gibi okuyorlar..
Sayın Erbakan bir çoğunu deşifre etmişti ancak görmezden gelinmesini sağlıyacak kitle daha güçlü olduğu için bertaraf ettiler ve etmeyede devam ediyorlar..
Allah rahmet eylesin evet. O dönem için gerçekten çok fazla konuşan biriymiş, ona rağmen nasıl ortadan kaldırmadıklarına çok şaşırdım.
ya reklam yapmasına izin verdiler, ya da reklam yaptırdılar

kuzu görünümlü kurtlara alıştık o sebeple her görünüşe aldanmamak lazım. bir sonraki nesil için seçmen hazırlamışta olabilirler.