Site adresi: Yalnızca ciddi alıcılara verilecektir.
Sitenin aylık getirisi: 500.000 TL Aylık Ciro ortalama
Sitenin açılış tarihi: 01.02.2019
DA-PA = 11-28
Kategori / sitenin içeriği: Bebek ve Çocuk giyim
Günlük hit sayısı: 50-5K
Ziyaretçi kaynağı: (örn: %20 google - %80 Trendyol)
Domainin yaşı: 4
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Trendyol ve websitesi
Hosting dahil mi?: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Hayır
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?): Hayır
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:

Merhaba
2023 yılını 5 milyon ciro 2024 yılını 6 milyon ile kapatan trendyol mağazamızı ve markamızı satışa açıyorum.
Trendyolda 160K takipçisi vardır. 1 Adet bile bot ya da her hangi bir sistem kullanılmamıştır. %100 Orjinal
Mağazamız çok aktiftir. kategorisinde yüklenen ürünler hızlıca müşterilere gösterilmektedir. Burada ürün önemli, eğer ürün gösterildiğinde satılmaya başlarsa, bundan sonrası tedarik becerisine kalmaktadır.
Bu ciroları 90-120 çeşit ile yaptık. Trendyolun ve eticaret danışmanlarının bize söylediği ürün sayısını arttırdıkça cironun 3-4 e katlayacağıdır.
Üretici olduğum için kendi ürünlerimi satıyorum, dışarıdan ürün alımı yapmıyorum. Markamız artık kullanıcılar tarafından benimsenmiş durumdadır. Karlılık oranımız %35dir. Bu rakam ortalama rakamdır, bazı ürünlerde %60lara çıkarken bazı ürünlerde de %17 civarında olmaktadır. Ortalamasını aldığımızda %30-35'e tekabül etmektedir.
Satışa dahil olanlar: Şirket (eğer istenirse), Trendyol Mağazası, MARKA, Websitesi

Lütfen yıllık cirodan daha düşük rakamlar teklif edecek arkadaşlar yazmasın. Bu işlerden anlayan, doğru fiyatı verebilecek kişiler yazarsa sevinirim.

EDİT
Çok sorulduğu için belirtmek istediğim konular,
- Zaten üreticiyim, eticaret için ekstra olarak bir sermaye ayıramadığım için satmayı düşünüyorum.
- E-ticaret sistemim kendime ait farklı bir şirket üzerinde kurulu, bu şirkete kendi ürettiğim ürünleri toptan fiyatından satmaktayım. Böylelikle, benim ürettiğim ürünler ile devam etmek isterseniz bu mümkün, benzer bir karlılık oranıyla satış gerçekleştirebilirsiniz.
- Ciddi bir emek var arkadaşlar, hiç bir şekilde hileli satış, yalan yorum hiç birine başvurulmadı, istikrar ve devamlılık ile bir noktaya gelindi.
- En çok satan ürünleri bile taklit etmedik, kendimize özgün ürünlerimizle bu satışları gerçekleştiriyoruz.
- Buybox hiç girmedik. Tamamen kendi markamızla kendi ürünlerimizin satışını gerçekleştirmekteyim.
- Doğru bir paketleme sistemiyle 1 sevkiyat-depo personeli ile tüm kargoları hızlı ve zamanında çıkarabiliyoruz.