Merhaba arkadaşlar,

Nasılsınız? Şu anda çok yoğun bir çalışma temposu içindeyim ancak kazandığım parayı nasıl değerlendireceğim konusunda kararsızım. Gerçekten ciddi bir şekilde ne yapacağımı bilmiyorum. Şu ana kadar yaptığım tek şey, kazandığım 15.000 birim parayı anneme vermek ve geri kalan 2.000 birim parayı hobilerime ayırmak oldu.

Ancak şimdi birikmiş bu parayla küçük bir iş kurmayı düşünüyorum ama kafamda bir türlü net bir fikir oluşmuyor. Bu konuda önerileriniz ve değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim!Merhaba arkadaşlar,

Nasılsınız? Şu anda çok yoğun bir çalışma temposu içindeyim ancak kazandığım parayı nasıl değerlendireceğim konusunda kararsızım. Gerçekten ciddi bir şekilde ne yapacağımı bilmiyorum. Şu ana kadar yaptığım tek şey, kazandığım 15.000 birim parayı anneme vermek ve geri kalan 2.000 birim parayı hobilerime ayırmak oldu.

Ancak şimdi birikmiş bu parayla küçük bir iş kurmayı düşünüyorum ama kafamda bir türlü net bir fikir oluşmuyor. Bu konuda önerileriniz ve değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim!