Sizi tanımıyorum sizde beni ve buradaki hiç kimseyi tanımıyorsunuz o yüzden dediklerimiz ile hareket etmen yanlış olur. Yapman gereken şey senin içinde onu kendin bulup ortaya çıkartacaksın. Eğer sürüden ayrıldıysan yalnız kalarak olman gereken kişiyi bul. Az önce yukarıda 3-4 sene kendimi geliştirdim dediğin yerde sanki kendini her konuda geliştirmiş ve olmuş gibi konuştun. 70 yaşında da olsan gelişim bitmez üretmek bitmez. Hangi alanda iyiysen önce o olanda para kazan sonra diğer alanlara gir tek bir yerde durma. Burada hiç birimiz bir şey başarmadık hiç birimiz sana akıl veremeyiz fakat doğru olanın ne olduğunu da biliyoruz. Doğru olan şey gece gündüz çalışmak ve gelişmek. Bizi sürüden ayıran şey bunlar.
3-4 seneden sonra da kazandığımla kalmadım ki hocam, her geçen zamanda teknolojide bir yenilik çıkıyor ki okuyup görüyor kendime de bir ders veya adım atmak için gelişimlere devam ediyorum fakat tekrardan birşeyi öğrenmek yerine yeni şeylerden kasıtım bilmediğim bir iş alanını öğrenmem bana birşey katacaktır illaki. Bu konuda gerçekten farklı düşünceler içerisindeyim. Pazarlama ve satış bir eksikliğimdir fakat nasıl kazanacağımı ve geliştireceğim konusunda bir bilgim yok. Alanım şu diyerek hep devam ettim. Örneğin wordpress'de daha önce elementor yoktu wpbakery vardı, ondan önce hiçbir builder tutunamadı. Wpbakery ile gelişim sağladım çoğu eklentiyi gördüm ve tecrübe edindim ancak sabit şeylerde kalmayıp onları yazmayı ve geliştirmeyi öğrendim. öğrendiğimi ekmeğe bir türlü çeviremedim, ben yapamadım. Başarılı veya başarısız da değilim ama pazarlayamadım. Konusunu bile açmak istemedim, çünkü herkes bu işi şuan yapıyor. Anlamlandıramadığım şeyler çok fazla, yüz yüze gelip derdimi anlatacağım ve yönlendirmesini istediğim birileri gerekli diye düşünüyorum. Çünkü gideceğim yola karar veremiyorum hocam