Xcreativemedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler hocam 3-4 sene kendimi geliştirdim, çok fazlasıyla piyasada tecrübe edindim fakat kendi işlerimi kurma hedefiyle şirket açtım. 1 yıl bitti ama kapatmak istemiyorum batmadım çünkü. Batmış olsaydım batış üzerine konum olurdu ancak fikir üretince bakıyorum piyasada yok hemen geliştiriyorum. evet rekabet içindeyiz bununda farkındayım. 10 yıllık wordpress bilgi birikimim var. Tema geliştirip sıfırdan temalar yazıyorum ama bunu herkes yapıyor. Örneğin forumda kit veya tema yapıp satan arkadaşlarımız var. Elementor, wpbakery ve king composer için element yazabiliyorum. Taleplere göre maximum geliştirmeyi de yapabiliyorum. örneğin bir forumdan tanıştığım @noyantanriver; ile çok ama çok hata giderdim. İşlerini yaptım destek verdim buradan kazandığım çok güzel bir arkadaşlığım oldu kendisiyle. Yeri geliyor hiç tanımadığım üyelere para istemeden de insiyatif alarak destek verdim. @narcos44; fidye yazılımı kurbanı olmuştu açılmasını istediği 1-2 öğesini açıp verdim belki de çok duasını aldığım arkadaşlıklarım oldu. Forumun çok faydasını da gördüm. buradan önce tanıdığım yakın dostum @NOSSPEED; ile de görüşüp bir ortağım gibi iştişareler ediyorum. ancak bunlar faydalar kattı. bana yol gösteren dinleyen insanlara etiketleyemediğim herkese teşekkür ederim fakat birşeyler artık olmuyor demeye başladığım zamanın içindeyim. Bilmiyorum nasıl bu durumdan çıkacağım @alperceylan; 'ın dediği gibi çok bıkkınlık içerisinde yorgunluğu hissediyorum.
Sen üretmeye geliştirmeye devam et birisi illa olacak