myildirim43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte hocam ben de diyorum ki büyükleri kollama uğruna bizim hakkımızda aleyhte kararlar veriyorlar sürekli olarak.
Bugün için konuşmuyorum, bu sezon için de konuşmuyorum. Uzun yıllardır devam eden bir durum bu.
Hangi takımlıysanız rakibinizi düşünün lütfen. Örnek, fenerliyseniz GS lehine verilen haksız kararları düşünün.
Kim mağdur oldu burada, fener mi? hayır rakibindeki Anadolu kulübü
Bazen ne kadar oynarsan oyna hakemi yenemezsin. Bizimki öyle bir şey. Zaten bütçeler düşük, hamle oyuncusu yok. Çoğu oyuncu sezonu tamamlayamıyor.
Bugünkü maçta Sivaslı oyuncular koşamadığı için çoğu kontra atağı kaybetti Bizim solbekimiz bilmem kaç milyon euro'luk Ferdi değil. Uğur çiftçi
Hakemi yenememe konusunda çok haklısınız hocam ne yaparsanız yapin olmaz zaten ulkede futbol bitmiş senaryosu yazılıp çizilip oynatılıyor hangi takımın kaçıncı sırada bitireceği belli , bu durumda herkes aynı şeyi ister "lig oynanmadan kupa verilsin" hem hak yenmez hem de kimse yorulmaz veya milyon dolarlar harcanmaz . Ortada üzülen biz taraftarlar oluyor. Kimin şikesi daha çoksa ona verilsin kupa bitsin gitsin zaten artık sadece Bir sayıdan ibaret şampiyonluklar.