Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısa bir tatil. Her gün yaptığınızda şeyden uzaklaşın, sabah geç kalkıyorsanız erken kalkmayı deneyin. Evden çıkmıyorsanız çıkın. Yürümüyorsanız, yürüyün. Yürüyorsanız, koşun. Bir şeyleri farklı yaptıktan sonra, tekrar düşünün. Nelerde iyiyim, aslında neleri yapabilirim sorularını sorun kendinize. Sonra, hedeflerimiz ne olduğuna karar verin, adım adım gidin. Virüs programınız işe yaramadı mı? Başka bir şey yapabilirsin. Yetenek sen de mevcutsa, pazar değeri olan bir şey üretebilirsin sonuçta. Biraz akışına bırak bence, biraz nasip.
Bahsettiğiniz şeyi yapmaya başladım son 1 haftadır tatil olmasa bile bir spor planı yapıp macfit e yazılıp kendimi oraya atmaya başladım. Anti-Virüs yazılımımım işe yaramadı da değil sorun sorun şu para verecek birileri veya bunu pazara dahil edecek kimsem yok. Tek başıma bir gemiyim, çok yolum var elbette karanlık ve dalgalar artık daha çok yıkıcı olmaya başladı. Ne kadar alabora olmamak için çabalasamda buzullara doğru çarpmaya gidiyor. Biri geliyor işini yaptırıyor diğeri geliyor fiyat istiyor. evet bunlar normal şeylerdir. Geç kalkmama konusunda bir plana programa oturttum haftamı verimli geçiremiyorum. Kardeşim evde çalışmama bile engel oluyor, sebebi klavyeden gelen tuş sesine tiki var. Evde çalıştığımda çok verimli oluyordu. Artık verimli bir iş bile olmuyor hayatımda. Sessiz klavye aradım bulamadım mk295 logitech aldım yine sesini duydu. Alternatif bulamadım gerçekten sessiz olacak şekilde