selamlar, hayatımda ilk defa tek kaldığımı hissediyorum. r10 a girmek bile gelmiyor içimden. İş arıyorum 1 ay çalıştırıp çıkarıyorlar, eksiğimin olduğunu bahane ettirip bütün işlerini yaptırıp çıkarıyorlar. Ne kadar dışarıda çalışmak istemesemde kendi projemi geliştirip satma hedefiyle ne kadar adım attıysam satamıyor artık geliştirme veya üretme isteğim gelmiyor. Sebebini çözemiyorum, insanlardan parasal destek istemiyorum ancak moral olarak da girişkenlik olarak da sıfırlandığımı anlıyorum. Ne yaptıysam doğru düzgün para kazanamadım bir birikim yapamadım. Nereden kendimi düzelteceğimi veya nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Türkiye'nin Kaspersky'ı olma hedefi ile bir antivirüs yazılımı yaptım ama satamıyor boş boş yatırıyorum projeyi. Yok yani iş bitti veya ben bittim. Askerliği özlemeye başladım, bilmiyorum nereden ne yapacağımı. Nasıl kendimi yola getireceğimi bilmiyorum. Torpil kullanmadan hayatıma torpili sokmadan ilerledim hep ama artık komple hem maddi hemde manevi olarak sıfırlandım. İş yapacak morali ve enerjimi bulamaz oldum. Soruyorum bu kadarı okuyan kişilere, ne yapmam gerekli artık birşeylerin (hedeflerimin gerçekleşmesi için) sahibi olmak için?