Sunucu Panel Kurulumları
Merhaba, yaklaşık 8 yıllık tecrübem ile bütün yönetim panellerini tecrübe ettim. Aşağıdaki panellerin kurulumlarını ve düzenlemelerini profesyonel düzeyde yapabilirim.
-cPanel kurulum ve optimizasyon.
-CloudPanel kurulum ve optimizasyon.
-Ajenti kurulum ve optimizasyon.
-IIS kurulum ve optimizasyon.
-AAPanel kurulum ve optimizasyon.
-Vesta kurulum ve optimizasyon.
-Froxlor kurulum ve optimizasyon.
-Virtualmin kurulum ve optimizasyon.
-Zpanel kurulum ve optimizasyon.
-Plesk kurulum ve optimizasyon.
-OviPanel kurulum ve optimizasyon.
-Cyberpanel kurulum ve optimizasyon.
-Vestacp kurulum ve optimizasyon.
-DirectAdmin kurulum ve optimizasyon.
-Webmin kurulum ve optimizasyon.
400₺ başlangıç fiyatı ve iş boyutuna göre fiyatta düzenleme.
Forum Sitesi Oluşturma
Benden hizmet almış kişilere, ömür boyu destek sağlıyorum.
İstediğiniz scripti, istediğiniz biçime getirebilirim. Neredeyse 10 yıllık forum deneyimim ile sahip olmak istediğiniz forumu kısa süre ve uygun fiyat garantisiyle sizlere kurabilirim.
-XenForo forum kurulumu, optimizasyon, ayarlamalar ve eklenti, tema, kategori kurulumları. En yetkin olduğum script, XenForo'dur.
-vBulletin forum kurulumu, optimizasyon, ayarlamalar ve eklenti, tema, kategori kurulumları.
-IPS forum kurulumu, optimizasyon, ayarlamalar ve eklenti, tema, kategori kurulumları.
-MyBB forum kurulumu, optimizasyon, ayarlamalar ve eklenti, tema, kategori kurulumları.
-Flarum forum kurulumu, optimizasyon, ayarlamalar ve eklenti, tema, kategori kurulumları.
350₺ başlangıç fiyatı ve iş boyutuna göre fiyatta düzenleme.
Site Taşıma/Hosting Optimizasyon
Domaininizi sunucunuza bağlayamıyorsanız, error_log logu şişiren hostingleriniz varsa doğru yerdesiniz.
cPanel ve sunucular üzerine olan yıllanmış deneyim tecrübemle çözemeyeceğim sorun yoktur.
Sitelerinizin boyutları ve içerikleri fark etmeksizin, 1kB veri kaybı olmadan taşıma işlemi sağlayabilirim.
İster wget, ister zip şeklinde. Hangi script olursa olsun, hangi panele kurulacak olursa olsun. Fark etmez.