İltihap varken ameliyat edilmez zaten o hocam hatta 1-2 ay geçmesi gerekiyor.
Her konuda malesef insanların kötü tecrübeleri oluyor. İçinizi ferah tutun olmanız gerekiyorsa ve imkan varsa birkaç doktora gözükün hangisi içinize siniyorsa aldırın.
Artık çok kolay bademcik ameliyatları, iltihap varken ameliyat edelim diyenden uzak durmanızı tavsiye edebilirim.
İltihap sonlara doğru yaklaştığı için karar aşamasına geçmek istedim. Belirli bir süre araştırma yapıp tedavi olmak istiyorum ama dediğiniz konuda haklısınız. İltihap var iken zaten kabul etmemek gerekiyor. Çok teşekkür ederim
Hocam ben 15 yaşıma kadar iyiydim 15 yaşımda alerji denen bir hastalık girdi vücuduma. Ondan kaynaklı sürekli hasta gibiyim. Geçen kasımdan beri düzenli her ay ufak hastalık geçiriyorum. Ameliyat sonrası olumsuz bir durum olmadı şuan nasıl yapılıyor bilmiyorum ve bende hatırladığım kadarı ile anlattım. Hep hasta olmam bademcik ilemi alakalı onuda bilmiyorum.
Bu şekilde çok geri dönüş aldım, hemen hemen hastalanma, soğukta grip olma vs. Hepsi de bademcik ameliyatı sonrası olmuş. Çok geçmiş olsun
Bademcik ameliyatını küçük yaşta olduğum için çok fazla hatırlamıyorum fakat 1-2 gün full dondurma yemiştim ağrı sızı olmadı diye hatırlıyorum
Dondurma bu işin püf noktası, stok yapmak lazım

Peki şu an diğer yorumlara göre yaşadığınız bir olumsuzluk var mı? Sürekli grip olma, üşütme, hastalanma vs