hobi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, wordpres martha e ticaret tema kurulu
Standart güncelleme geldikçe yapıyorum
Son güncellemeden öncede vardı bulamadım hatayı
Sorun ürün sayfasında ana görsel gözüküyor ancak diğer eklediğim resimler gözükmemeye başladı
Nerede hata yapıyoruz bilemedim.Kodlama veya tasarım bilmiyorum basit usulde anlatabilecek olurmu acaba?
Foto eklemeye çalışacağım
Merhabalar,
bu durumda detaylı bir şekilde incelemeden net bir şey söylemek doğru olmaz. Ancak eklentileri tek tek deaktif edip her deaktif ettiğinizde bu bölümü kontrol etmenizi öneririm. Eklenti kaynaklı ise, ona göre aksiyon alabilirsiniz. Değilse, en azından eklenti taraflı bir sorun olmadığını teyit edebilirsiniz.
Son olarak tema güncellemesi kaynaklı bir sorun olabilir. Eğer öyleyse, bir önceki sürüme düşürmeyi deneyiniz.

funnel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
webgeniuslab ile medify diye bir tema ile bir web sitesi yapmışlar ancak temanın kendi birçok elementi var ve elementor builder ile çalışıyor ama elementor asla güncellenmiyor, hata veriyor, elementoru güncellemek ve hello temayla olabildiğince basit bir temayla kullanmak istiyorum ama kesinlikle elementor güncellenmiyor, ne yapmalıyım

bu şekilde daha önce de bir site almıştım, yine üzerinde böyle hazır bir tema vardı, yine elementoru güncelleyince hata veriyordu, en son elementor 3.9a yükseltilebiliyor
Merhaba,
eğer Elementor pro sürümü güncellenmiyorsa, W*rez ya da lisanssız kullanım olabilir. Ücretsiz sürümü güncellenmiyor ise ve hata almıyorsanız, doğrudan ftp üzerinden eklentiyi mevcut eklentinin üzerine yazabilirsiniz.

CappaDOX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Elementor ile hazırlanmış woocommerce bir sitede ürünleri loop grid ile sergiliyoruz sepete ekle butonuna basıldığında altta sepeti görüntüle butonu açılıyor bu Sepeti görüntüle butonunu nasıl yokedebiliriz.
Merhaba,
site adresini iletirseniz CSS kodlarını yazıp size gönderebilirim. CSS ile kaldırabilirsiniz.