Bu cevabı biraz uzun olur ama kısaca her sporun yada öğrenilecek her şeyin bir insanda doğuştan gelen potansiyeli vardır kimisinde bu yetenek (potansiyel) öğrenilecek şeye göre kısıtlı kimisine de çok iyidir.Öğrenilecek/gelişikecek şeyin de be olduğu çok önemli mesela bir çocuğun doğuştan futbola yeteneği yoksa dibine kadar çocukluktan çalışsın iyi yada profesyonel bir futbolcu olmak için yeterli olmayabilir çoğu insan burda saçma bir şekilde cr7 yi örnek verip yeteneği yokmuş gibi çalışıpta oldu diyor hayır yeteneği de olmasa bu seviyelerde olamazdı.Lakin ben burda Zayn Sofuoğlunun yaptığı ve elde ettiği başarının bir enstrüman çalmaya yakın olduğunu düşünüyorum tabiki yeteneği de vardır ama futbol örneğinin aksine sıradan bir çocuğa da daha küçükken aynı imkanlar verilse başarabileceğini düşünüyorum mesela çocukluktan bir çocuğa Keman çalmak üzere eğitim verilse neredeyse bu eğitim verilen her çocuk öğrenir bunun yetenekle değil daha çok çalışmayla ilgisi var yetenek biraz burda öğrenme hızını ve şeklini değiştirebilir öğrenilecek şey ya gelişilecek alan burda önemli