Vücuttan vücuda göre bağışıklık değişiyor az çok olsa da. Kimisi zorlanırken kimisi zorlanmıyor. Kardeşimin çocuk haliyle ben şahsen 1 2 hafta sadece zorlandığını gördüm. Kış günü dondurma yer hasta olmazdı mesela.
Kesinlikle her bünye ve yapı aynı değil. Çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun
Hocam lise 2'de ameliyat oldum sadece bademciklerimi aldırdım, doktorun iyiyse süreci 2 haftada atlatıyorsun bir problem yok. Henüz daha soğuk sudan dolayı veya farklı bir şeyden dolayı hasta olmadım. Ama asitli içeceklere alkole veda etmek durumunda kalıyorsun ya da faranjit olarak boğazın tahriş oluyor. Onunda çözümü Avil-novalgin iğnesi. Ben 1 ay yattım hastanede doktorum iyi değildi pıhtı oluşturuyordu dikişler tekrar ameliyata girmek zorunda kaldım. 18 yaş üzeriysen iyileşmen biraz zaman alıyor. Sigara içmemen gerekecek en az 1 hafta.. Değerlendirip devam etmek size kalmış
Yaş 33 oldu artık yaşlandık

Alkol tüketmiyorum ama sigara var. Çok geçmiş olsun kötü doktora denk gelmeniz iyi bir anı olmamış ama şükür ki toparlamışsınız. Bilgiler için çok teşekkür ederim.
Çocukken oldum gördüğüm tek artısı soğuktan boğaz ağrısı, şişmesi falan olmuyor o yüzden bu çok soğuk boğazım şişer derdim yok. Onun harici bir faydasını görmedim.
Geçmiş olsun, peki zararını gördün mü ?
Ben 2 ayda bir tekrar eden bademcik iltihabı sonrası 23 yaşında aldırdım ameliyat sonrası süreç çok zor.
Ameliyat sonrasında bademcik iltihabı yerini farenjite bıraktı. Vitamin takviyelerine başladım şuan hastalık sürem epey ötelendi senede bir belki oluyorum ameliyat öncesi vitamin denesem nasıl olurdu düşündür müyor değil.
Öncelikle geçmiş olsun. Şu an sesim çok boğuk ve tek sebebi iltihap olması. Bir an önce aldırmam gerekiyor ama kimisi diş kırıyor, kimisi çene kırıyor kimisi de iyileşemedim diyor. Süreç herkeste farklı işliyor haliyle ama doktor gerçekten önemli bir konumda.