@woozley; hocam bu yeni editöryal playlist hizmetlerinizi gördüm, oradan organik geldiği için yakalanmadan, şüphe çekmeden bu işi yapma şansımız var mı?
Bunu bende soracaktım. Google aramalarında sitenizi görüp sonra onu incelerken r10daki bu konuya denk gelmem iyi oldu
Editöryel playlist dinlenmeleri aslında fake editöryel servisleridir. Yani şarkınız asla asla o spotify playlistinde yer almaz ama kullandığımız spotify apisi sayesinde dinlenmeler spotify for artist hesabınızda o playlistten gelmiş gibi gözükür + artist ptofilind eyer aldığı playlsitler sekmesinde yer alır.
Yakalanmadan kısmına gelirsek: Bu işi en temiz nasıl yaparız diye soran müşterilerimizi biz öncelik olaral ads + algoritmik dinlenme + aylık dinleyici servislerine yönlendiriyoruz. bu servisler standart dinlenmelere göre daha pahalıdır ama sorun teşkil etme olsalığı çok düşüktür.
Örnek veriyorum bazen 200.000 standart dinlenme satın alınmasında bile sorun oluştuğu halde 1M ye varan ads + algo dinlenmelerinde herhangi bir sorun ile karşılaşmadık