Öyle bir yapay zeka olsun ki, bir hisse veya kripto paranın geçmiş verilerini verdiğimizde bize destek direnç vs herşeyi gösterip şu olursa şu yönlere sapabilir desin.
borsa robotu abicim... kafayı kırdığım bir konudur valla... sen yap, ben sermayeyi bulurum
Selamlar yaklaşık 7-8 yıldır kripto ve fx ile uğraşıyorum hocam, bahsettiğinizi yapan bir yapay zeka çok zor, çünkü piyasa her zaman değişkendir. Sadece teknik analiz çıkarabilir yapay zeka onu da genellikle göstergeler yapabiliyor. Ondan ziyade 1 - 5 - 15 - 1h gibi dilimlerde destek ve direnç + trend çizgisini manuel olarak çekip ilerlemek daha sağlıklı olur. Bu konuda yapay zekaya güvenilmez
Normal görselleri 2 boyutlu çizime dönüştürebilir misin?
Yada normal resmi kara kalem gibi sadece çizgisel hale getirebilir misin?
İstediğim bir kaç şey var. Yapabiliyorsanız iletişime geçin lütfen. (e-ticaret alanında iş yapıyoruz. Büyük kazançlar ve fırsatlar var)
Selamlar, normal resim karakalem haline gelebilir, normal görselleri 3 boyut diyecektiniz sanırım diğerinde?
Hocam çok genel olacak ama bana para kazandırabilecek işlevi olan bir yapay zeka isterdim. Günlük hayatta şu işimi görsün dediğim bir yapay zeka yok.
O zaman sizlere tavsiyem;
https://www.r10.net/freelancer/40609...nomeni-ol.html
Öyle bir yapay zeka olsun ki ihtiyacım olanları yapabilecek olan tamamen benim kontrolümde olan yeni bir AI model geliştirip bütün source kodu verisn.
Biraz daha açabilir misiniz iş modelini? Tam olarak nedir ihtiyacınız olan?