Arkadaşlar bir müşterimizin rakibi ya başına eleman koymuş ya da programla günde 100'e yakın DMCA saldırısı yapıyor. Bu normal bir iş değil, bir kişi yapsa artık bıkar aylarca DMCA şikayetinden yorulur diye düşünüyorum. Örnek; sitede 300 ürün var ve tamamını kaldırıyor. Kaç tane sitesi varsa tamamının linklerini kaldırıyor. Karşı bildirim yapıyoruz bazıları 10 gün içinde geri yüklendiği oluyor fakat tekrar DMCA şikayeti ile çatır çatır kaldırıyor. Web site içeriği benzersiz, en küçük kopya vb materyal bulunmuyor. Uluslararası web sitelerini referans göstererek DMCA şikayeti yapıyor, google site içerik karşılaştırmasında bulunmuyor, asılsız sahte isimlerle tüm linkleri kaldırıyor. 301 yönlendirmesi yapıyoruz ertesi gün site index alır almaz tüm linkler kalkıyor. Site alt yapıları wordpress ve rakibi de wordpress kullanıyor. Rakibinin siteleri DMCA ile google arama sonuçlarından kalkmıyor. Bu konuda fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum. Çözüm üretebilirsek başlığa 5K yazdım ama ikiyle de çarparım.