Güzel dünya
Şikayet konulari dolu adamın sebebi hep aynı konular
Yazılımı sayim den almışız satış hakları dahil sitemizde satma hakları ile bu arkadaş kendi adına hepsini almış bizler gibi gitmiş tescil etmis bilemem ne kadar doğru sonrada yazılımı kime.kursak ona ulaşıp bunu benden izin almadan kullanamazsin. Fatura işte bana gönder vs demiş
Kusura bakmasinda biz parayı çöpten bulmadık 4 sene önce 5 6 bin liraya şahin doğan alinabiliyordu
Şimdi bugün yukmune eş bana altın kurundan iademi yapsın tamamen silerim bir daha asla ama asla satışa koymam aksi halde aha savcilik aha mahkeme yolu gitsin şikayet etsin dava acsinbben ispatlarim. Sayım den aldığımı
Bu ne rahatlık yav 4 ayrı kişi bana ulaştı banada böyle yaptılar diye ben yalanciyim hadi bunlardami yalanci ne güzel dünya ben bı ton script sattım hakları ile. Daha dün bir müşteri istedi haklarını birine devir ettim ondan alın dedim doğru olanı söyledim hakka girmekse ben hakka girmem ama bunlar böyle rahatlar işte ben açık kaynak sitemde satış hakları aldiysam satarım sitemde demom bile yok alt yapı kullandigim bir scrpit bu siteme koysam hakkimdir ben yazdım dönmedi aradım ulasamadim ne ticifast ne sayım erhan beye bu satten sonra onlar beni bulsun konu kapanabilir derdi olan mahkemeye gitsin. Benle şahsi derdi olanda antebe gelsin beklerim