hyildan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2023 Ocak ayında yaklaşık 7-8 gün amazondan gelen siparişlerimin ortalama 4 taneden 3 tanesi düşmüş ve 1 tanesi düşmediği için birfatura.com fatura kesmemiş (sistem faturaları otomatik kesiyor düşen siparişlere). Bunu aylar sonra öğrendim ve birfaturadan hemen çıktım adamlara maile bildirdim kabul etmediler şikayetvara bile yazdım adamlar umursamadı. kesmediği fark 17bin tl sene 2024 nisan 12de Ankara Vergi Dairesi Başkanlığından aradılar beyanedilen ile kazandığınız bir birini tutmuyor gittim baktım dediği tarihler zaten ve kanıtta sundum böyle bir durum var diye kabul etmediler o ayın beyannamesi değiştirilecek bu sebeplede o ayı takip eden 14 ay'da kayma olduğu için onlarda değişecek her beyanname düzeltmesi 400tl damga vergisi çıkıyor ilave olarak üsülsüzlük cezası vs. vs. Anlıyacağınız arkadaşlar bunun küçüğü büyüğü yok. G*tlerinde don kalmamış don parasına kadar alırlar sizden.
hocam burda bahsedilen büyük/küçük meselesi seni beni baglayan bişey degil.çokta detaya girmek istemiyorum ama bazılarının milyon dolarlık vergileri tek kalemle siliyorlar,çogu kişi üstlerden birilerini baglıyor ve verigiyi 1000 ödeyecekse 1 ödüyor vb durumlar.ama sıradan vatandaşta dediginiz gibi fark olmaz,kuruşuna kadar hepimizden alırlar.