1. Kumardan ceza yersiniz bu kesin. Gelir gidere dahil edilir mi bilemiyorum. Gider gösteremezsin de gelir gözükebilmesi ihtimal içinde.
2. Son 5 seneye bakılıyor diye duydum. Açıklama yoksa sizden açıklama istiyorlar. Sanırım vergi vermediğiniz için bir ceza kesiyor vergiyi hesaplıyor üstüne faiz koyuyor vs gibi birçok bindirme yapıyor.
3. Birçok yerde kimse ödemiyor af gelince az bir miktar ödüyorlar tabi bu az miktar neye göre az bilmiyorum
herkesin başını ağırtan bir olay fakat ayda 80.000 gibi bir kazancınız varsa vergi ödememeniz çok saçma ben ortalama 10 bin civarı kazanırken ödemeyi düşünüyorum düzenimi sağlamışken siz neden bu topa geliriniz 5 asgari ücret bandındayken girmiyorsunuz şaşırtıcı.