hocam kosgeb sertifikasından kastınız genç girişimcilik mi ? ve almış olduğunuz belgeyi nerde sorgulatıyorsunuz da belgenizi bulamıyorsunuz ?
Benimde bi sertifika vardı sorgulatayım
e devlet uzerinden girisimcilik diye cikiyordu, kosgeb yazarak bir sorgulat istersen
Arkadaşlar bu KOSGEB bana inandırıcı gelmedi biraz yalancılar sanki yaa bakın şimdi ben geçen yıl yazılım şirketimi kurdum tamam mı 1 yaşını geçi ama ilk kurdugim da daha 30 altındaydım işte bağkur bo yıla devlet yatırıyor tamam onda siktnti yok bağkur bir yıl karşılandı onu istemiyorum zaten olsa olmasa ama KOSGEB in ne sertifikasini alacaksın dediseler hepsini aldım en son ne desenler uygun değilsin yani ne kredi ne hibe birde hani şirketim var yaa babkalar gidiyorum normal kredi veya kredi kartlari çıkartacam şirketimin üzerine onlar bile olumsuz ama şimdi KOSGEB tüm hibeleri bağışlama yapsa bana tüm banklar sıraya gelse istemiyorum çok şükür artık onların hiç birine ihtiyacım yok
Bol kazanclarin olsun kral
Türkiyenin en büyük yalanı kosgeb. Adamların istediğini yerine getirmek için araba fabrikası yada uçak fabrikası vs. kurman lazım ki 300bin tl destek versin

ileri düzeyde girişimci olmama rağmen kosgebdeki memur buraya gelmene gerek yok herşey websitesinde yazıyor demişti

27 yaşında kurdum firmamı 4 sene oldu tek 1 kuruş bile bu güne kadar destek alamadım. Kosgebin destek vs. verdiği yok hepsi Seçimde şu kadar destek sağladık bu kadar destek sağladık diyebilmek için bir yapı.
Hayirlisi olsun, az da olsa bir faizsiz kredi gibi ufak hibeler gibi birsey bulabilirmiyim diye arayistayim. Bol kazanclariniz olsun