halil_hrm06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayim bende aldım hocam hiç kurmadım gerçi ama durum buysa yazık kendilerine

Konu biraz eskiydi hocam satışı bulabilirsem link birakcam
Burdan tüm yetkililere sesleniyorum. Beni bu ticifast veya sayım için kimse. Konuya davet etmesin bana direkt ilgili yetkili yazsın kanıt atayım
3 ayrı kişi bu konudan dolayı bana ulaştı onlarada türlü türlü filmler yapmışlar tescillenmiş bilmem. Ne kaçak yazılım vs demişler kanitlarim duruyor
Biz para verdik 3 4 yıl önce 6 k araba alıyorduk şimdi bir hükmü yok 4 sene önceki altın kurundan iademi yapsın tamamen kaldırırım sitemden birtanede bırakmam yazılım silerim

Ben bir musterime kodlama için alt yapı sayım kullandım yazılım bitti 1 hafta sonra o site sahibine ulaşıp bu yazılımı kullanamazsınız ***** izinsiz kurulma ve fatura kestirin bana atin demiş

Şimdi soruyorum ben para verdim aldım. Baya ettim bir defa r10 da birine demo sunup sattım sikayet açtılar haklilardi tatlıya bağladık kapandı bu defa bir daha ulaşmışlar soruyorum ticifast sana ben ofisto da sayım den modulledim bana nie ulasmadin 1 sene oldu neredeyse. Musterilere ulaşıp bu şekilde bizi zan altına birakip aradaki yazılım ajansını arada koymak ne kadar doğru böyle bir durum varsa bana ulaş haksız işlem ben sana paranı öderim hakliysamda gerekeni konuşur konuyu kapatirdim

BANA 3 AYRİ R10 ÜYESİ ULAŞTI AYNİ DURUMLARİN BENZERLERİNİ YASAMİSLAR YAPTİKLARİ YANLIŞ BİZ TESCİL EDİLSE BİLE TESCİL ÖNCESİ SATİN ALMİSİZ VE SATİS KONULARİNİ SİLMİSLER ALDİGİMİZA DAİR R10 YÖNETİMİ VE UYELERİ VAR ŞAHİT KİMSENİN MALİNDA GOZUMUZ YOK TEK SAYİM ALMADİM TURKİYEDEKİ EN BUYUK SCRPİT ARSİVİ BENDE R10 VE DİSİ COK SİSTEM ALDİM SİMDİYE KADAR 200K BELKİ ÖDEDİM ALMAYADA DEVAM EDİYORUM Allah kimseye haksız kazancta yedirmesin hocam