Alt üst ilişkisi kurmuyorum buradaki üyelik yaşınız sizin tanınırlığınız ve ticaretinizi belirler.8 aylık üyenin çıkıp bunları bunları yapıyorum demesi yanlış demiyorum ancak açtığınız konu ve anlattıklarınız kendinizce ne kadar profesyonel olsada burada bu işlere yeni başlayan hatta hiç bilmeyen arkadaşlar var. Açtığınız anlattığınız konuda karşı olduğum şey özendirici olması,kendisi uzmanmış gibi lanse ederek yol göstermeniz ve örnek davranışlar sergilemeniz. Buradaki rakamlar çocuk oyuncağı değil ve bunları anlatırken aa ne kadar güzel kazanıyoruz bak bizim yazılımımız olacak 0 hata yapacak vs diye süslemeniz. Kusura bakmayın isterseniz en kral yazılımcıları toplayın bir yazılım çıkarın ama bu sistemi yenemezsiniz.Konunuz yüzündende kimse kalkıp sizi alkışlayamaz çünkü yasal değil kardeşim. Başkasının parasını alıp onu bunu yaptım diyip tavsiye niteliği dahi taşımasını bırak örnek teşkil etmesi bile suçtur.
Ben size paramı vereceğim peki güvenceniz nedir? Şirketiniz var mı? Yasal olarak bu işlemleri yapıyor musunuz? Lisansınız nedir? Kaybetmeniz durumunda zararımı karşılamaya hangi sözleşmeyi yapıyorsunuz vs vs gibi bir ton resmi işlem çıkar karşınıza. Yani kısacası burada 8 aylık üye olmanız değil problem dilerseniz 8 yıllık olun bu işlemi yapamaz yapıyorsanız bile burada özendirici şekilde anlatamazsınız. İnanın kendi paranızla işlem yaptığınızı belirtseydiniz alkışlardım evet başarılı 2 gün geçirmişsiniz derdim. Ortada anlatmak istediğimi umarım anlamışsınızdır. Kafamı taktığımda yok rahat olun sonucunda günün birinde ağlayacak olan iki taraf olur beni de ilgilendirmez.
Düşünceleriniz için teşekkür ederim, hayırlı geceler dilerim.