Alpagu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sarıçam dayım hocam. Kiram düşük ben onu kabul ediyorum oturup benle ortak yol bulmadı direk evimden çık. Diyerek hakaret ve tehtit vari konuşunca bende %25 ekleyerek gönderdim. İnsanız sonuçta konuşsaydı düzgünce ortak. Yol bulurduk ama derdi beni çıkartıp daha yüksek kiraya vermekti.
Hocam sorum ihtiyacım var diyerek beni cikartmaya çalışıyor dava acıyor. Daha sonra avukat tutup kira uyarlaması dava açıyor.
İhtiyacın varda neden kira uyarlama davası acıyor.

Hocam babam engelli yaşlı annemde öyle. Uğraşmak istemiyorum tek yasasam çıkmazdım. O benle bu şekilde uğraşıyor bende onunla uğraşacam taşındıktan sonra kendisi eve gecmez taşınmazsa ben dava acabilir miyim.

Yada arabulucuya gittiğimde avukat ile anlaşmami sağlamaliyim. Yada olumsuz mu demeliyim hocam. Arabulucuya gidip anlaştık desek ileride kendisi kiraya verirse benim hakkım varmi ev sahibine dava açma
Tabii siz ciktiktan sonra kendi veya 1. Derece ailesi dışında başkasına kiralarsa direk haksiz konuma düşer dava acabilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsam çıkmazdim her ay kirayı oder WhatsAppdan dekontu atar geri engellerdim