merhaba, öncelikle birkaç gün önce merak ettim ve çiğköfte bayiliği baktım komegene en büyük olduğu için başvuru yaptım aradılar 20-30dk yakın konuştuk

210.000TL-250.000TL ücret istiyorlar herşeyi hazırlıyorlar bana yüksek geldi biraz gerçekten komegene çok iyi çeşitlilik açısından isim açısından vs. ama fiyat çok yüksek bana göre ayrıca o ses ücretsiz veriyormuş yazıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum bilenler yazarsa sevinirim ona da başvuru yaptım yazmadılar

ama konuştuğum kişi gerçekten kazançları iyi söyledi günlük 20-25kg çiğköfte satsak aylık 90-100K para bırakıyor yani en kötü kirayla vs. 70-80K ama işte bu kadar satış olur mu vs. diye düşünüyorum ama bu yönden çok korkum yok aslında çünkü güzel bir yere açarsam kazanırım diye düşünüyorum oturduğum yerde bilindik markalar yok o ses ve komegene hiç yok mesela

ayrıca çevrem çok burda bana + olur öğrencilerin çok olduğu kütüphaneye 100mt kapalı pazar var üstü oturma alanı park vs. hemen önünde ama dükkan biraz küçük 20-25m2 olur mu bilmem şuan arayıştayım

bana bu işi yapan kişiler bilgi verirse sevinirim nedir nasıl oluyor o ses ücretsiz bayilik veriyor mu bunları merak ediyorum