Merhaba dün ilk kez r10 da satış yaptıgım bir arkadaş ile biribirimize - trade gönderip şikayet konusu oluşturduk. Ciddi moralim bozuldu bu süreçte bir an istedigi miktarı iade edip ( 70 tl ) ugraşmamak geldi içimden. Ama tamamen haklıydım ve bütün ticaretin başından sonuna kadar arkadaşa fazlasıyla yardımcı olmuştum yani şikayet edicem - trade göndericem derken kendisini ciddiye almamıştım. Sonuç olarak ciddi ciddi gönderdi

Hemen bütün mesaj geçmişinin ekran kayıdını aldım.
olayın özeti şu; Kendisi benden 1 adet hesap satın aldı sonrasında kullanım talimatlarına uymadıgı için hesap askıya düştü bunu gelip bana anlattıgında ona ücret almadan 1 hesap daha verdim ve hesaba nasıl giriş yapcagını anlattım, videolu anlatım videolarını ilettim. Eger bu şekilde giriş yapmaz ise hesabın yine askıya düşecegini söyledim. Tamam dedi ben bu şekilde giriş yapıcam bu hesaba. Aradan 3 - 5 saat geçti bana hesabın askıya düştügünü söyledi. Nasıl yani olamaz dedim, nasıl giriş yaptın hesaba talimatlara uydunmu ? diye sordum
bana talimatlara uymadıgını söyledi. attıgım videoyu izlememiş kendisi ve yanlış duymadınız benden adeta 3. hesabı ister gibi bir tavrı vardı arkadaşın. Ona yapabilecegim hiç birşey olmadıgını söyledim. Sonrasında bana iban bırakıp 10 dakika içinde geri iade yapmamı istedi benden

. işte bu saatten sonra bende film koptu ilk - negatif ticaret puanımı aldım afiş olduk foruma profil ziyaretlerim artı vs
Şimdi benim aklıma takılan konu şu benim profilime girdiginizde şikayet konuları kısmında bu arkadaşın konusu gözüküyor. Konuyada şöyle bir metin eklemiş " Konu çözüldü, iade alındı. " Ben bu arakadaşa iade vs yapmadım. Kendisi hatalı oldugunu anladı ve bu konuyu kapatmak istedi. Diyelimki x kişisi benim profilimde gezinirken bu konuyu incelediginde benim hatalı bir hesap satıp iade yapmamakta direttigimi ve şikayet konusu sonucu iade yaptıgımı düşünebilir. Ben bu durumu nasıl degiştirebilirim ve o şikayet konusu benim profilimde sürekli gözükmeye devam mı edecek bu sorular var kafamda. Bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Belki size fazla pimpirikli gelebilirim bu konuda ama profilimin temiz gözükmesini istiyorum r10 benim en büyük gelir kaynagım.