Herkese selamlar, 13 mart benim doğum günüm ve kendime doğum günü hediyesi olarak Mondial Rx3 Evo ABS aldım, ufak bir problemi vardı aldığım çocuk parçayı göndereceğini vs söyledi ama ne parça geldi ne para ne bişi motor çekmiyor gitmiyor stop ediyor vs o mahluğa hakkımı helal etmiyorum umarım bu forumdasındır da okuyorsundur.
Bir motorcuya götürdüm oda fotoğraftakileri değiştirdi vs 7000 küsür para aldı ama motor yine aynı şeyleri yaptı ona da hakkımı helal etmiyorum umarım buradasındır ve okuyorsundur mahluk.
Sonra başka bir motorcuya götürdüm ve oda 2000 e yakın bir para aldı ve enjeksiyon ayarı yaptığını söyledi ama sonuç aynı umarım sende buradasındır okuyorsundur sana da öbür motorcuya da hakkımı helal etmiyorum mahluk.
Mondial i aradım durumu anlattım Milas'ta bir bayi önerdi ancak gidemedim henüz çünkü motor zor gidiyor Gölhisardan Milasa gitmek bu halde biraz zor gidiyor sorun yok ama çok yakıyor 200 km yola 2 3 bin lira yakıt yakarım.
Burada ki mondial servisine gittim adam bana benim bunu tamir edecek ustam yok dedi.
Başka bir motorcuya götürdüm, ben bundan anlamıyorum dedi başkasına gönderdi.
Ona götürdüm oda bırak seçimden sonra bakalım dedi, seçim geçti, bayram geçti ama hala anahtar bile değmemiş.
Özetle ben şimdi ne yapayım bana yol gösterin motoru yakmaktan daha mantıklı bir fikri olan varsa fikirlere açığım.
Motoru ilana dürüstçe sorunlarını yazarak koydum ki bir başkası da benimle ilgili böyle bir grupta gönderi paylaşmasın hergün anama bacıma uyanır uyanmaz sövmesin diye.
Sizlerden öneri bekliyorum.

Mahkemeye ver dediğinizi duyar gibiyim 2019 da aldığım arabada ki gizli kusuru mahkemeye verdim 33 bin liraya aldığım araca 10 bin masraf ettim mahkemeye git gel uçak biletlerim 15 bin tuttu mahkeme 2023 yılında 10 bin lira verdi enflasyon farkını oradan hesaplayın değmiyor arkadaşlar bu ülkede dolandırılırsanız boşverip geçmek daha mantıklı.