size motivasyon olması açısından bende anlatayım

13 yaşından beri ailesinden ayrı belki bazen sokak da bazen çalıştığı yerde yatan birisiydim 25 yaşına kadar

26 yaşında evlendim babam kız istemeye bile gelmedi düğünümde ki araba süsüne kadar kendim yaptım borçla harçla

sonra bir iş yaptım kısa sürede işlerim güzel gitti istanbulda ev bursa da arsa 4 5 tane araba bir temizlik ve bir catering 2019 yılına kadar sonra işler olmamaya başladı

pandemi de zaten zorunlu iflas ettim iflas sonrası 2021 de evim dahil herşeyi sattım borçlarımı çoğunu ödedim

bir sağlık sorunu yüzünden dişlerimin hepsini kaybettim

hiç ama hiç kimse yok destek veren

yaklaşık 3 yıldır evden işler yapmaya çalışıyorum sigortasız, 5 ay öncesine kadar elektrik faturamı dahi ödeyemiyordum

3 çocuk babası ve dibin diplerinde bir vaziyette yardımsız desteksiz ve 950 BİN TL hala borçlu

sana tavsiyem hala evli değil iken borcun yok iken bişeylere sahip olmaya çalış erinme yani ben hayatta bilmem dediğim işleri yapıyorum yapmam dediğim işleri yapıyorum ve 4 - 5 saat uyuyarak

önün açık yani düşün ki sen fikir alabiliyorsun belki olursa yurt dışına çıkarım hayalini söylüyorsun benim o özgürlüğüm bile yok BAZEN ALLAH SENİN KARŞINA ÖYLE BİR ŞEY ÇIKARIR Kİ BU SORUNLARI YAŞADIĞINA DUA EDERSİN