@Erik Bilişim; sektörel anlamda gerek bilgisi gerek nezaketiyle karşılaştığım en iyilerden. Aklınıza gelebilecek sayısız hosting firmasıyla çalıştım. Bazı sektörler esnaf olunmasını da gerekli kılıyor. Esnaflıktan kastım iyi iletişim, bizzat çözüm odaklılık ve samimiyet kesinlikle.
Hosting fiyatları farklı farklı özelliklerle her yerde değişiyor. Ama ne kullandığımızı, kaç yıllık cihazlardan nasıl performans alacağımızı kestiremiyoruz. Bu doğrultuda tüm şeffaflığıyla 1 gün ücretsiz hizmet vermeyi teklif eden ve sorunumuzla detaylı ilgilenerek çözüm üreten
@Erik Bilişim; e teşekkür etmek istedim. Gece 3 te ben uyuduktan sonra bile problemimin çözümüyle uğraşıp düşündüğümden çok daha olumlu bir sonuçla sitemi sunucularında çalıştırmayı başardılar. Performansı da son derece iyi.
Sanırım ücretli reklam alsaydım ancak bu kadar övebilirdim. 😁
Hizmet kaliteniz ve iletişiminiz daim olsun. 70K+ platformumuzda da bizzat reklamınızı paylasacagım. Forumda iyi olan, samimi hizmet veren herkese bir forum dostu olarak elimden geleni yapmak, duyurmak hosuma gidiyor.
Tekrar teşekkürler