Merhabalar,
hesap satış ilan sitesi için script arıyorum,1.si mevcut piyasada çok fazla olanlardaki gibi ilan başlığının çok kısıtlı ve az bir kısmının gözüktüğü dar bi alan olmaması çok önemli. mevcut piyasadakilerde bu sıkıntıyı görüyorum hep, ilanın başlığını 2 kelimesi bile zor sığıyor. çok sıkışık çok basık bir arayüz hakim oluyor. bunu istemiyorum.
bir de piyasadaki gibi kiralama yapan firmalardan istemiyorum. scripti satın almak istiyorum dosyalarıyla birlikte kendi sunucumda olmasını istiyorumç script bana özel olmak zorunda değil başka kişilere de satılabilir ama benim aldığım script benim sunucumda olmasın istiyorum.
tarife uygun script önerebilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba beğenebileceğinizi düşündüğüm Gameox Epin scriptimiz mevcut. Düşünürseniz yardımcı olmak isterim, iletişime geçebilirsiniz.

Gelişmiş epin scriptleri arasında en uygun fiyatlar, bizim fiyatlarımız şuan.
Normalde epin scripti olarak kullanılıyor fakat hesap satışı içinde kullanılabilir.
Ürün başlığı konusunda demo siteleri inceleyin, eğer ki istediğiniz gibi değilse ayarlaması yapılabilir siteniz için. Nasıl birşey istediğinizi tam anlayamadım ama zor birşey gibi gözükmüyor.
Süresiz lisans paketimizi alırsanız tek sefer ödeme yapıp domaininize lisanslı şekilde süresiz olarak kullanabilirsiniz, bu pakette dosya teslimatı da yapıyoruz kendi sunucunuzda kullanabilirsiniz.
Paketlerimiz:
https://gameox.com.tr/paketler
Ücretsiz Tema demosu:
demo.gameox.com.tr
Ücretli Medellin Tema demosu:
medellindemo.gameox.com.tr
R10 Konumuz İçin Tıklayabilirsiniz: