Bir Afyon'lu olarak cevap verebilirim bu soruya. Tavuk sucuğu kg. 110-120 TL bandında şu an. Dana sucuğu 400-500 TL bandında toptan fiyatları. Tanıdıklarımız var tavuk sucuğunu dana diye satıyorlar. Memleketimin en kötü reklamlarından birisi bu, denetlemeler var fakat yeterli değil. Labaratuvar olmadan bunun en kolay ayırt etme yöntemi kokusudur tavuk sucuklarında keskin bir sarımsak kokusu bulunur. Dana sucuklarının çok daha az kokusu vardır. Lezzet olarak ayırt etmek zordur baharat ve yağ bastırır çünkü tadı. Sucuk ihtiyacı olanlar için %100 dana sucuğunu uygun maliyetlerle temin edebilirim.

Edit: Tavuk sucuğu hakkında bilgi vermek istiyorum. Arkadaşlar tavuk sucuğunun tağşiş ürünü olarak geçmesinin sebebi kalsiyum değerinin çok yüksek çıkmasıdır. Sağlığa zararlı bir durum olduğunu düşünmüyorum fakat dengeli bir ürün değil. Piyasada pizzacıların, tostcuların hemen hemene hepsi tavuk sucuğu kullanmakta. Gözümle şahidim çok meşhur Türkiye'nin her yerinde olan firmalarda var bu tavuk sucuğu işinde olan.