Senin hala anlamadığın şey milyon ziyaret alan siteleri barındıran bir yer ile hacmi aylık 40-50K olan firmaları karşılaştırman burada ne kadar liyakatli yorum yaptığını gösterir. Zaten kullanmıyormuşsun çokta önemli değil senin için

Ben kullanıcı olarak durumu değerlendiriyorum. Sonuçta konumuz
Turhost Erişim problemi yaşayan varmı?
Aylık ziyaretçisi hiç önemli değil. Burda herhangi bir firma dilediği zaman tier 3 veri merkezinden hizmet alabiliyor. Gücü yetse de satamam zaten deyip kıytırık veri merkezinden hizmet alıp 1tl ye açık arttırmada hosting satıyor.
Turhost istese kıytırık bir veri merkezinden hizmet alamaz mıydı? Bal gibide alırdı peynir ekmek gibi de satardı. Mecburiyetten kalitesiz hizmet sunmuyorlar istedikleri için kalitesiz hizmet sunuyorlar. Bir kesinti yaşadınız diye 10 kesinti yaşayacağınız firmaya geçeceğim diye övünmenizi tebrik ediyorum. Böyle devam edin
en ufak kesintide pişmanlıktır çok kötü vs deyip
günde 15 dk kesiliyor diye firmaya iftira atın.
Milyon ziyaret alan web sitesi Türkiye'den hosting alıp cluster kullanmıyorsa bu onun sorunu. Dünyadaki her firmada kesinti olur. İşine önem veren yurt dışı kullanır. Yer sağlayıcı vs yüzünden yurt dışı kullanamıyorsa da alır birkaç farklı veri merkezinden sunucuyu kuburnetes vs ile sağlam uptime alır.
Daha fazla tartışmayacağım. Bu şekilde devam etmenizi öneririm gayet iyi gidiyorsunuz.