Unity'de geliştirdiğim Polis Takip-Kovalamaca oyunumu satıyorum.
Şubat ayında play'e attım ve hiç ilgilenmedim. geliri yok gibi. İlgilenildiğinde kazandıracağından hiç şüphem yok. Play'deki polis simülasyonlarını incelediğimde abartmıyorum en iyi ilk 5'e girer.
Oyunda amaç belirtilen süre içerisinde polis aracınız ile araba ile kaçan suçluları yakalamak.
Oyunun detaylarından bahsedecek olursam;
- 3 Polis Karakteri(Polis memuru, Özel Kuvvetler Polisi, Dedektif polis. level atladıkça açılır kilitleri)
- Polis karakterleri ile araçtan inip serbestçe hareket edebilirsiniz.
- 9 Farklı Polis Aracı (megan, sedan, suv, spor, zırhlı )
- 2 Farklı Mod (serbes mod: görev-süre kısıtlaması olmadan haritada dilediğince gezinebilirsin, Görev Modu: verilen süre içerisinde suçluları yakalaman gerekir)
- Gittikçe zorlaşan 18 Level
- Gece ve Gündüz oynama seçeneği
- Araçların iç detayları vardır. Direksiyondan görünüm vardır.
- Karakterler araca binip, araçtan inebilirler
- AI Trafik sistemi
- AI Suçlular. (level atladıkça zorlaşan ve hızlanan suçlular)
- Uygulama içi satın alma
- Admob ve UnityAds Reklam Entegrasyonu ( admob banner, geçiş reklamı, ödüllü reklam bulunmakta. admob ödüllü reklam gösterilmediğinde unityads ödüllü reklamı gösterilir.)
- 5 Farklı dil çevirisi (Türkçe, ingilizce, almanca, ispanyolca, fransızca)
- Suçlular ile arada mesafe bilgisi- Polis sireni- polis telsizi sesi detaylar ile zenginleştirmeye çalıştım.
- Farklı Mobil Kontrol seçeneği (Direksiyon, yön butonları, joystick, gyro)
- Polis adı düzenleme- plaka girme
- 5 Farklı grafik seçeneği (Low-Ultra arası)
- Batches ve Tris değerlerini düşük tutarak ve performans iyileştirmeleri yaparak düşük özellikteki cihazlarda dahi oynanması için uğraştım.
Play Console Hesabınıza Transfer edilecek. Kaynak Kodu verilecek.
Satışta farklı bir konu var. Oyunun kaynak kodlarının dağıtılmasını, satılmasını istemiyorum. Kişi sadece transfer yoluyla beni bilgilendirerek satış yapabilir. Saçma veya anormal gelebilir ama bu şartla satacağım.
Ayrıca sıfır veya az bilgisi olan arkadaşlara yardımcı olacağım. Elimden geldiğince tecrübemi aktarabilirim. Zaten hesabınıza transfer edeceğim için test süreci veya mağaza detayları vs. ile uğraşmazsınız.
CİDDİ DÜŞÜNENLERE PLAY LİNKİ VERİLECEK İNCELEMELERİ İÇİN. Oyundan birkaç görsel aşağıda.
İstediğim Fiyat: 10.000 TL (SON FİYAT)
Oyun gelirsiz diyorsun 10.000 Neye istiyorsun?
Oyunun kazandırma potansiyeli yüksek ve Codecanyon, sellmyapps veya buradaki açık arttırma konularında onlarca kişiye satılan oyunlar gibi değil, özel yapım. sıfırdan oyun yaptırmışsınız gibi düşünün lütfen.
Sen neden reklam verip kazanmıyorsun?
Amacım oydu zaten. Play'de kendim geliştirdiğim 20+ oyun var. Hepsini aynı amaçla geliştirip yayınladım ama reel hayatımdaki olumsuzluklar ve nakit ihtiyacı sebebiyle satışa çıkarmak zorunda kaldım.
Unity'i açıp ileri seviyelerden ekran görüntüleri almaya üşendim şuan. mobilden indirip alabildiğim ekran görüntüleri bunlar.