Eozcelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bana kızdınız ama Google yazsanız çıkar zaten. Sizin için ben yazdım 10 saniyemi aldı.

Buyrun,
  1. Binance: Çok yüksek işlem hacmi ve geniş bir kullanıcı tabanına sahiptir. Çeşitli kripto paraları destekler ve global pazarda lider konumdadır.
  2. Coinbase: Özellikle ABD'de yaygın olarak kullanılan, yüksek güvenilirlik ve kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir.
  3. Bybit: Türev ürünlerde öne çıkan ve yüksek işlem hacmine sahip bir diğer büyük borsadır.
  4. OKX: Çok sayıda kripto para birimini destekler ve yüksek işlem hacmi ile ön plana çıkar.
  5. Upbit: Güney Kore merkezli olup, özellikle Asya pazarında büyük popüleriteye sahiptir.
  6. Kraken: Güvenilir ve geniş hizmet yelpazesi ile tanınan, ABD merkezli bir diğer büyük borsadır.
  7. KuCoin: Çeşitli kripto para ve token seçenekleri sunan, küresel kullanıcılar arasında popüler bir platformdur.
  8. Gate.io: Çok sayıda kripto para ve token seçeneği sunar ve yüksek işlem hacmi ile dikkat çeker.
  9. HTX: Geniş kripto para seçenekleri ve türev ürünlerle hizmet veren bir borsadır.
  10. Bitfinex:Uzun süredir piyasada olan ve özellikle deneyimli yatırımcılar tarafından tercih edilen bir borsadır (CoinMarketCap).
Estağfurullah hocam kızmadım teşekkür ederim