Hocam hangi siteler ve hesaplar olduğunu bilsem konu açmazdım yukarıdaki arkadaşlar sağ olsunlar ama yardımcı oldu
Hocam bana kızdınız ama Google yazsanız çıkar zaten. Sizin için ben yazdım 10 saniyemi aldı.
Buyrun,
- Binance: Çok yüksek işlem hacmi ve geniş bir kullanıcı tabanına sahiptir. Çeşitli kripto paraları destekler ve global pazarda lider konumdadır.
- Coinbase: Özellikle ABD'de yaygın olarak kullanılan, yüksek güvenilirlik ve kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir.
- Bybit: Türev ürünlerde öne çıkan ve yüksek işlem hacmine sahip bir diğer büyük borsadır.
- OKX: Çok sayıda kripto para birimini destekler ve yüksek işlem hacmi ile ön plana çıkar.
- Upbit: Güney Kore merkezli olup, özellikle Asya pazarında büyük popüleriteye sahiptir.
- Kraken: Güvenilir ve geniş hizmet yelpazesi ile tanınan, ABD merkezli bir diğer büyük borsadır.
- KuCoin: Çeşitli kripto para ve token seçenekleri sunan, küresel kullanıcılar arasında popüler bir platformdur.
- Gate.io: Çok sayıda kripto para ve token seçeneği sunar ve yüksek işlem hacmi ile dikkat çeker.
- HTX: Geniş kripto para seçenekleri ve türev ürünlerle hizmet veren bir borsadır.
- Bitfinex:Uzun süredir piyasada olan ve özellikle deneyimli yatırımcılar tarafından tercih edilen bir borsadır (CoinMarketCap).