Merhaba öncelikle hayırlı olsun, umarım umduğunuzu bulabilirsiniz. Yerel gazetelerde ve ulusal gazetelerde çalışma fırsatım oldu. Tüm bildiğim teknikleri elbette paylaşmam kendi ticari hayatım için olumsuz bir durum teşkil edecektir

Anladığım kadarıyla daha çok sahada aktif olacaksınız gibi bir izlenim elde ettim. Bu sebeple sitenin SEO kısmına özen göstermenizi tavsiye ederim. Eğer eski news kaydı bulabilirseniz, siteye eski news kaydını aktarmanızı kesinlikle tavsiye ederim. (Bütçeniz dahilinde tabi)
Özellikle de web sitesi kısmında içerik eklemelerin ve haber takibi yapmanın bir kolaylığı var mıdır? sorunuza gelirsek aslında var. RSS'ler ile takip edebilirsiniz, diyebilirler. Bazı izleme araçları da var, ücretli elbette. Bir diğer yöntem, rakip haber sitelerini sıklıkla takip etmek.(Bu kısım yeni bir site iseniz aslında önemli, burada avantaj elde edebilirsiniz. Şu an BİK ile çalışan çoğu haber sitesi, ''Google Keşfet'' bölümüne odaklandığı için haberlerin doyuruculuğu kalmadı. Analizden uzak, hatta haber dahi diyemeyeceğimiz şeyler haber sitelerinde yer alıyor. Rakiplerin yetersiz içeriklerini tespit edip, daha dolu dolu daha anlamlı şekilde yazıp, yayına alabilirseniz benim tahminim hızla yükseleceksinizdir.) tabi bunlar sadece tavsiye. iyi forumlar.