şimdi okuyunca yorumları kafam karıştı maliye belli ki öpecek adam arıyor hakeza bende öğrenci olduğum ve düzenli bir gelir olmadığı için mecburen fatura vs kesemiyorum ee burs alınca da kesilmesini istemiyorum. geçtiğimiz aylarda nakit avans çekerek ve babamdan borç alarak kripto yatırımı yaptım ve 100bine yakın bir zararım oldu ardından elden tekrardan borç alarak babamdan bankalara borcumu kapattım. gelirim yok zararım var fakat şu an borcu kapatmak için çalışıyorum totale bakıldığında haneme zarar yazıyor bana gelirden dolayı veya hareketlerden dolayı ceza keserler mi? ya da zarar etmişim diye bana karışmazlar mı hesabıma gelen paranın artıda olduğunu düşünmüyorum babamdan aldığım borcu nakit dolar olarak aldım. ve 300 500 lira haftada kazanacağız diye illa ki şirket açmamız çok mu insani büyük yandaşlar vergi, kredi affı alırken? son sorumda ola ki ceza aldık ödememek durumunda karşılaşacağımız sorunlar nedir? borsa hesabımı kapadım ve hiçbir bilgiyi veriyi alamayacağım yazıyordu alamadığım zaman suçlu mu olacağım