rowCount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Pasta cila fiyatları öyle bir değişiklik gösterir ki siz bile şaşırırsınız kötü bir yerde yaptırırsın 3 bin tutar kaliteli bir yerde yaptırırsın 10 bin lira tutar burada kimse onun fiyatını veremez.

Daha önce başıma geldi adam boyaları yaka yaka gitmişti 3 katı fiyatına komple pasta cila yaptırdım yanıkları düzelttim cillop gibi olmuştu

+ Pasta cila işini görür hocam dert etme
Teşekkür ederim hocam

keskin41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Taş izlerinin pasta cila ile gideceğini sanmıyorum hocam. Çelik rötüş ile düzeltme yapılıp sonrasında pasta cila yapılıyor. Orjinal boyası solduğu için zamanla, rötüşten sonra ton farkı olabilir deniyor...
Piyasa o kadar karmaşık ki. 3-4 bine komple kuaför hizmeti veren de var, 7-12 bine sadece pasta-cila yapan da var. Aracı uzun vadeli kullanacaksanız biraz fazla ödeyip işinin ehli kişiye götürmenizi tavsiye ederim. Ucuz yapanlarda aracınız koyu renkliyse hare ve boya yanması gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz.

@fikirdanis; Eray abi, bu konuda tecrübeleriyle bizi aydınlatacaktır
2025'te satmayı düşünüyorum hocam nasip olursa ama temiz olsun istiyorum boya fiyatları malum uçmuş gitmiş En azından biraz temiz görünsün istiyorum