Merhaba arkadaşlar, halving öncesi ve sonrası olabilecekleri beraber değerlendirebilir miyiz?

En son 11 Mayıs 2020'de olan Halving ile 485.642 TL olan BTC, halvingin gelmesiyle birlikte 296k seviyelerine inmişti. Dün gece ise 59.698$ seviyelerine kadar indi.

Bu durum diğer altcoinleri de dibe çekmişti ama halving yani yarılanma dediğimiz, btc kazımı yapanların gelirlerinin yarıya düşmesi gibi bir anlama geliyor, daha detaylı olarak google'dan bakabilirsiniz.

Bugün halving gerçekleşecek diyorlar, tahminen gece 01:30 gibi olacak, bu saatlerde uyanık olmanızı tavsiye ederim, bugün büyük bir düşüş bekliyorum, dün gece güzel bir düşüş yaşandı, halving öncesi yatırımcılar parasını USDT'ye çekiyor.

Düşüşten alım yapmak ya da parasını korumak isteyenler piyasayı aşağı çekecekler diye tahmin ediyorum, dikkatli olmanızı öneririm.

Halving sonrası yükseliş beklentisi olsa da piyasada ki arz talep bunu belirleyecek, yükselişin olması kısa sürede olmayacak kanısındayım.

Bu süreç ile alakalı tecrübeleri olan varsa bilgisini konuya aktarırsa çok sevinirim.

Hayırlı günler, bol kazançlar dilerim.


Resme tıklayarak güncel sayaca ulaşabilirsiniz.