rhomantic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belli ki bu konuda tecrübelisiniz hocam. 2021 boğasını çok güzel yaşadık ama tadı damağımızda kaldı. Şu an piyasa hiç tat vermiyor o yüzden sadece sosyal farm kısmıyla ve airdropla ilgileniyorum. Spot harici beni artık korkutuyor ayrıca. Çünkü herkesin risk iştahı farklı ve yapıma pek uygun değil kaldıraçlı piyasalar. Sizin de anladığım kadarıyla spot piyasalar.
2021 yılı benim için karlı bir yıl olmuştu, normalde bu işi yapmaya 2020'ye kadar ara vermiştim, 2020'nin sonlarında tekrar başladım, iyi ki başlamışım dedim o zamanlar çünkü ocak ayında XRP yi 2,40'dan almıştım sanırım 13.000 adetti, yine bu aylardı yanlış hatırlamıyorsam nisan ayında baya bi uçuşa geçmişti, o zamanlar çok al-sat kafasında değildim, alıp bırakıyordum, 13 tl'yi geçmişti, bende artık satayım daha fazla gitmez bu demiştim ki 13.5 tl den sonra yavaş yavaş aşağı inmeye başlamıştı, sonra baya inişe geçmişti. O zaman baya kar etmiştim XRP'den, şuan ki bende ki bu XRP sevgisi de o günlerden kalma zaten 2,40'den aldığım 13k xrp 31.200 TL ediyor, 13 tl de satmıştım 169k ya gitti hepsi, 137.800 TL kar etmişim, o zamana göre bu para baya iyiydi, 13 rakamı bazılarına göre uğursuz bir rakam ama bana baya uğurlu gelen bir rakam oldu bana eski günleri hatırlattığınız için teşekkür ederim hocam