Banada ulaşabilirsiniz diğer arkadaşlar gibi olabilir yada bedeli biz belirleyelim bu daha mantıklı olur. Biz çünkü bir matematiğe göre belirleyebiliriz. Tabi bedel ne ise ona razı olmanız gerekiyor siz ücretsize razıyken bakın insanlar bir şey teklif ediyor ve edeceklerdir. Çünkü doğanın kanunu budur; Eğer bir alışveriş var ise her iki tarafta az çok demeden bir bedel ödemelidir.
Burada bizim hoşumuza giden bir beklentiye girmeden bir şeyler yapmak isteğidir bu çok değerlidir madem bunu keşfettiniz bizde sizi keşfedelim biraz Uyanış başlamış diye yorumluyorum bu davranışınızı...
WhatsApp

Bu mesajı okuyan R10 üyesi arkadaşlara bir mesaj;
Bunu bana lütfen biriniz hatırlatın (7-9 gün sonra arası olabilir) R10 olarak bunu bir akım haline bile getirebiliriz cidden iyi bir fikir. Hem boşta olan arkadaşlara bir uğraş bulur ve saçma sapan şeylerden kurtulup iş yapma alışkanlığı kazanırlar. İş verecekler ise; angarya diye tabir edilen ama aslında çok çok önemli işler ile zaman kaybetmemiş olurlar her iki taraf için oldukça iyi bir proje bence helal olsun bu fikirin sahibine aslında sahibi belli bize ulaştırana diyelim yada en doğrusu vesile olan arkadaşa teşekkürler.
Bu arada şu an ilgilenem yoğunluğumu ve kendi önceliklerimi bitirmem gerekiyor ama bu yazdıklarımı ciddiye alın gerekirse siz başlayın ben arkanızdan gelirim.

Buradan eğer bir şey çıkmasa bile, bu modeli bir iş modeli haline bile getirebilirim.