Sadece site adresini öğrenmek için yazacaklar lütfen yazmasın, birbirimizin vaktini çalmaya değmez.
  • Site adresi: Ciddi Alıcılar Pm
  • Sitenin aylık getirisi: Herhangi bir gelir modeli denenmedi
  • Sitenin açılış tarihi: 2023-01-18
  • DA / PA Değerleri: 6 /13
  • Kategori / sitenin içeriği: Firma Rehberi tarzında bir içerik modeline sahip
  • Günlük hit sayısı: 100-300 arası, bazı haftalar peak yaptığı zamanlar oluyor. O zamanlarda da 5 bin günlük hiti gördüğü oluyor konu bazlı.
  • Ziyaretçi kaynağı: Organik Google
  • Domainin yaşı: 2023-01-18
  • Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerikle satılık
  • Hosting dahil mi?: Dahil değil
  • Banlı olduğu sponsor var mı?: YOK
  • Banlı olduğu arama motoru var mı?: YOK
  • Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
  • Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
  • Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yok
  • Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
  1. Siteyi nakit ihtiyacından dolayı satıyorum. Yoksa satışa çıkartacağım bir site değildi.
  2. Sitenin uzantısı .org'dur. Daha süresinin dolmasına bir yıl vardır.
  3. Domain direk alan ile alakalı niche bir domaindir. 20'e yakın uzantısı doludur.
  4. Sitede toplam 27 içerik bulunmaktadır.
  5. Bu zamana kadar herhangi bir gelir modeli denemesi yapılmadı. Adsense vs başvurusu yapılmadı.
  6. Siteyi açtıktan sonra içerikler girildi ve ondan sonra uzun süre içerik girilmedi. Bunun sebebi de uzun zamandır sağlık sorunları ile boğuşuyorum ve ilgilenecek vaktim olmuyor.
  7. Sitenin içerik sıkıntısı yok. Sürekli olarak içerik üretilecek bir alanda.
  8. İçerikler kısa veya uzun olması farketmiyor, her türlü indeks alıyor ve sıralamaya giriyor.
  9. Sitedeki paylaşılmış konuların çoğunda ya ilk 3 'te yada ilk 10 sıralamada.
  10. Bu zamana kadar hiçbir seo çalışması yapılmamıştır.
  11. Siteyi alacak kişiye içerik üretiminin nasıl yapılacağını göstereceğim. Ortalama 5 dk içinde bir içerik üretebilirsiniz.
  12. Site firma rehberi tarzıda bir konsepte sahip. Çok fazla rekabetin olduğu bir sektör değil.
  13. Site için istenen ücret: 10.000 TL