Sadece site adresini öğrenmek için yazacaklar lütfen yazmasın, birbirimizin vaktini çalmaya değmez.
- Site adresi: Ciddi Alıcılar Pm
- Sitenin aylık getirisi: Herhangi bir gelir modeli denenmedi
- Sitenin açılış tarihi: 2023-01-18
- DA / PA Değerleri: 6 /13
- Kategori / sitenin içeriği: Firma Rehberi tarzında bir içerik modeline sahip
- Günlük hit sayısı: 100-300 arası, bazı haftalar peak yaptığı zamanlar oluyor. O zamanlarda da 5 bin günlük hiti gördüğü oluyor konu bazlı.
- Ziyaretçi kaynağı: Organik Google
- Domainin yaşı: 2023-01-18
- Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerikle satılık
- Hosting dahil mi?: Dahil değil
- Banlı olduğu sponsor var mı?: YOK
- Banlı olduğu arama motoru var mı?: YOK
- Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
- Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
- Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yok
- Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
- Siteyi nakit ihtiyacından dolayı satıyorum. Yoksa satışa çıkartacağım bir site değildi.
- Sitenin uzantısı .org'dur. Daha süresinin dolmasına bir yıl vardır.
- Domain direk alan ile alakalı niche bir domaindir. 20'e yakın uzantısı doludur.
- Sitede toplam 27 içerik bulunmaktadır.
- Bu zamana kadar herhangi bir gelir modeli denemesi yapılmadı. Adsense vs başvurusu yapılmadı.
- Siteyi açtıktan sonra içerikler girildi ve ondan sonra uzun süre içerik girilmedi. Bunun sebebi de uzun zamandır sağlık sorunları ile boğuşuyorum ve ilgilenecek vaktim olmuyor.
- Sitenin içerik sıkıntısı yok. Sürekli olarak içerik üretilecek bir alanda.
- İçerikler kısa veya uzun olması farketmiyor, her türlü indeks alıyor ve sıralamaya giriyor.
- Sitedeki paylaşılmış konuların çoğunda ya ilk 3 'te yada ilk 10 sıralamada.
- Bu zamana kadar hiçbir seo çalışması yapılmamıştır.
- Siteyi alacak kişiye içerik üretiminin nasıl yapılacağını göstereceğim. Ortalama 5 dk içinde bir içerik üretebilirsiniz.
- Site firma rehberi tarzıda bir konsepte sahip. Çok fazla rekabetin olduğu bir sektör değil.
- Site için istenen ücret: 10.000 TL