Deneyimlerimi paylaşayım kullandığım firmalar arasında netspeed, gıbırnet ve ay telekom sorun hiç yaşamadım bu firmalarda. Bi çok kişi comnet önermiş fakat comnette bi çok internet hizmetlerini silip iptal ettikleri gibi şikayetler çok var google da araştırma yapabilirsiniz. Benim size büyük firmaları yazmadan kullanmanızı tavsiye etmediğim firmalar İnternet kutusu ( 7 8 referans silip) bi çok kez kopmalar yaşanıp sorunlarım oldu destek konusunda, aradığında hep tolunay adında birisi açar sadece telefona bazende ulaşamazsın, Millenicom şuanda kullanıyorum ben sorun yaşamadım ama sorun yaşayan arkadaşlarımdan birisi oldu eve ekip geldiğinde 399 tl ücret alıyorlar teknik bilgin varsa bu fiyattan etkilenebilirsin. Pananet 1 2 kişi tarafından sanırım çalışıyor firmada aradığında aynı kişi açıp sürekli akşamları kopmalar oluyordu, Netgalaksi ardı kapandı kötü bir firmaydı son 2 senede. Comnet hakkında da sorun yaşayan bi çok kişi vardı ve kullanıcı arasında polemik olduğunda bi çok kişinin internetlerin hizmetlerinin iptal ettiklerini görebilirsin. Ben kullanmadım bu firmayı fakat bende sizin gibi araştırma yaparken bu tarz bi sorunlar yaşayanların şikayetini görünce kullanmak istememiştim, hizmet almaktan vazgeçmiştim.