NeRoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibi değilim ama bende ekleme yapmak istedim, giderlerin kargo masraflarını çıkarınca bir çiftten 600 TL kazandığını bende düşünmüyorum. 450-500 TL bandı kazanıyordur bir çiftten. Ortalama popüler bir modelin geliş fiyatı 600-700 TL satış fiyatı benim gördüğüm hesaplar üzerinden gidersek 1500-1700 aralığında. kargo, reklam vs derken kazanç 500 TL olur bir çift modelden. Satış fiyatı olarak 600 TL dememiş konu sahibi kar olarak yazmış.

Konu sahibinin aradığı sorulara tek cevap sizsiniz herhalde 200 kargo çarpı 600 yapan meraklı sorularını sormuş hemen

ben kendi bilgim ve tecrübelerimi ileteyim hocam, reklamları Facebook üzerinden mi çıkıyorsunuz İnstagramdan mı ? öncelikle önemli konu burası. İnstagram üzerinden yapıyorsanız sürekli soğuk hedef kitlelere reklam gösterimi yapıyor ve bu yüzden maliyet yüksek oluyor alakalı-alakasız herkesin önüne çıkabiliyorsunuz. 12 günde 200 kargo çıkarmanız bence gayet güzel bir rakam başlangıç için. Reklamlarınızı facebook Reklam Yöneticisi üzerinden verin, öncelikle hedef kitle ayarlamalarını yapın. Son 14-30-45-60-180 günde mesaj atan, etkileşime geçen, profili ziyarete eden gibi kitlelere ayırın ve bunların benzer hedef kitlesini alın. Yeniden pazarlama reklamları verin, reklam kurgusu önemli.
Evet bu matematiği olan sensin 🥶 replika da öyle bir marj yok marjı bırak satış fiyatı bile nerdeyse yok. Uzaktan görüp bu kadar kar ediyor diyerek yanilma manasında sordum yoksa ben piyasaya bahsettiğim müşteriden dolayı gayet hakimim. (Ürünler replika ise. Bir arkadaşın mesajına evet demiş)