@moderncloud; firmasında 4 yıldır aktif kullandığım sanal sunucular var ve bu süre'deki kayda değer tek kesinti olduğunu söyleyebilirim.
Başka firmalarda da aldığım bir çok sanal sunucu hizmetlerim var, onlarda yaşadığım sorun ve kesintilere hiç girmeyeyim.
Fiyat/performans olarak her zaman moderncloud'un en iyisi olduğunu sadece ben değil, sanırım müşterisi olan herkes de biliyor.
Her firmada problemler olabiliyor, bunu belki "ne kaa ekmek, o kaa köfte" sözüne bağlayabilirim.
Fakat şöyle bir durum var, en başta söylediğim "az ekmek, çok köfte" sözüyle hizmet alıyorsunuz, yedekleriniz ve sorumluluğunuz sizlere ait, sözleşmelerde açık ve net şekilde belirtilmiş.
İletişim anlamında problemler de yaşanmış olabilir de ama bu arkadaşlara hiç mi güvenmiyorsunuz, kardeşim o zaman niye hizmet almaya devam ediyorsunuz.
İllaki fiyat/performans'ın dibini sıyıracaksınız. Ağlamayı, zırlamayı ve kıvranmayı kesin, herkes iş'ine baksın.
Sorun yaşamak istemiyorum, kesinti vs düşünmeyeyim beni geriyor falan diyorsan, kıyacaksın çok sevdiğin cebindeki paraya cloud sistemlere geçeceksin.
Ucuz'a mâl edeyim devri bitti bunu göremiyor musun, iş'lerini bir yere bağlamayacaksın, yedekli çalışmak neymiş gidip öğreneceksin.
@moderncloud; emekleriniz için teşekkür ediyorum, forumda hizmet ettiği bir kitle varken banlanması da çok gereksiz; konu açması, up yapması gibi kısıtlamalar yapılsa daha anlamlı olur.
Yoğunluğunuzu atlattığınızda, durarak, geriye bakmanızı tavsiye edeceğim. Süreci kötü yönettiğinizi açık olarak göreceksiniz.
Daha planlı ve şeffaf ilerlenecek, güven veren bir
afet anında çalışma planı ihtiyacınız var.