lilxacah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki alakasiz gelebilir ancak yeni birseyler denediniz mi, motosiklet kullamayı motosiklet grup gezileri kamp vb işler, ben motosiklet kullanirken kendimi rahat hissediyorum sürerken herşeyi bir an olsun unutuyorum ve havanın akıntısına kendimi birakiyorum, motosiklet kullansan bilemiyorum saçma yada değildir belki sana faydası olabilir diye dusunuyorum. Az cok duygularına yakın sularda gezen birisi olarak fazla düşünmeni motosiklet kullanman fayda saglar diyorum.
Psikolojik açıdan bir sorunun oldugunu dusunmuyorum, zeki oldukça aklı yerinde bir insan olduğun kanısındayım. Bazı şeyleri atlatmak için, yeni şeylere kendini vermem güzel olur diyorum.
Evet hocam motor, araba kullanan biriyim en son motorla yere kapaklandim virajda iyi ki hızım düşüktü, babamdan gelen bir motor sevdam var ve bu yaz bir motor alıp yalnız sessiz yerlerde sakinlikle nefes almak istiyorum, düşünüyorum. Chooper motor tarzından da hoşlanıyorum ya da sports da olabilir. Ben de aynı sekilde düşünüyorum hocam insanı meşgul ediyor ve huzur veriyor gerçekten tavsiyeniz için çok teşekkür ederim 😇.
Psikolojik olarak sorunlarım var hocam malesef aslında bu bir sorun değil bunu biliyorum çünkü eğer kağıt üzerinde bir kural ya da görgü vesaire olsaydı doğru olanlar benim yaptıklarım olacaktı, duygular davranışlar da zamanla globalleşen dünya gibi değişiyor insanlar sosyal medyanın etkisi ile ne yaptıklarını veya ne söylediklerini, karşı tarafa ne hissettirdiklerini gerçekten bilmiyorlar.
Çok teşekkür ederim hakkımdaki dusunceleriniz için 🙏🏻😇