Psikoloji bozukluğunu ilaçlar düzeltmez hocam sadece tedaviye yardımcı olur. Çok donanımlı psikologlara gitmenizi tavsiye edebilirim. Belki'de farklı bir tedavi yöntemi izlenmesi gerekiyor olabilir.
A beautifull mind diye bir film vardı oradan alıntı bir cümledir. (HERKESE TAVSİYE EDERİM) Mutlu olmak her şeyin yolunda olması demek değildir. Mutlu olmak görmezden gelme konusunda ustalaşmak demektir
Evet hocam haklısınız mutlu olmak görmezden gelmektir ve bu ilaçlarda tam olarak buna yarıyordu ancak ilaçlar bilmediğin duygularimi da baskın bir biçimde çıkardı en basitinden sinirlenme huyumun olduğunu biliyordum ama bu kadar gaddar bir sinirimin olduğunu bilmiyordum. İlacı bırakma nedeninin arasında Parkinson gibi titreme de var olduğu için bırakayım düzelir diye düşündüm ve bıraktım baktım yine eskisi gibi düşünceler salınıyor yine başa dönüyorum yani anlayacağınız hocam sadece duygularımı kullandığım sürece dondurdu.
Mutlu olmak evet her şeyi görmezden gelmektir ama bu şekilde de bir şey anlam ifade etmiyor bence örnek veriyorum en basitinden her şeyi görmezden gelirsem çok anlamsız geliyor denemedim değil ama bir amacım olmalı en azından sadece yaşıyorum tamam mutluyum diyerek bir ömür çürütmek istemiyorum yakın çevremde böyle insanlar var gördükce üzülüyorum diyorum ki insan hiç mi bir şeyi ciddiye almaz yani böyle durum hocam.
Çok teşekkür ederim yanıtınız için 😇