karbonhidrat ile proteini aynı anda yeme direk yağa dönüşür vücutta.yani ekmek ile et,makarna ile et,hamur işi ile et yeme.2 kilo derisi alınmış yağları alınmış haşlanmış tavuğu ye kilo almazsın ama 3-4 dilim ekmek ile 1 kilo tavuk ye kilo alırsın.
sabah ilk kalktığında toksinler birikir vücutta onları atmak için ilk iş 700-800 ml su içmek.kahvaltıya sonra başla.
akşam 6 dan sonra meyve dahi yeme. rejimde incir,muz,cennet hurması,üzüm yenilmez.bunların kurusu hiç yenilmez.kilo yapan meyveler bunlar
margarin olmasın yemeklerde sıvı yağ olsun ve mümkünse tabağına koyarken o yağıda süz fazlasını
bunun yanında elma sirkesi+greyfurt suyu+ananas suyu ( çok pahalı herkes aşamaz ) sri lanka tarçını ( buda çok pahalı herkes alamaz ) yeşil çay ve biberiye otu hepsi yağ yakıcı özellği olan şeyler.bunların nasıl kullanıldığını nette araştırırsın.
yemeklerde 2 saat önce ve 2 saat sonra su iç.yemek esnasında su içmemeye özen göster.ben yıllardır alıştım.yemek esnasında yemeğin kendis uyu ile idare ediyorum.yemek esanasında su içersen midendeki su havuz olur ve o yiyecekler midende yüzer.sindirimi zor ve çok geç olur.
günde 3 lite su şart ( diğer hiç bir sıvı su yerine geçmez sade su 3litre )
Elinize sağlık hocam çok güzel önerilerde bulunmussunuz dikkate alacağım 🙏