Teşekkür ederim,
Yok hocam araç parçalanmamış. Dediğim gibi dün ilanda gördüm aracı, bugün de söylediklerine göre interpol aldı diyorlar. Evrak da gösterdi WhatsApp'tan el konulduğuna dair. İnşallah İnterpol almıştır, araba bana gelmese de onlara yar olmasın istiyorum.
Yazdıklarınızı anlıyorum.
Ama bu sefer de kopukluk var ortada. Arabanın sahibi şu anda başka birisi, doğru mu?
Eğer doğru ise ve kaçak insan taşıma durumu varsa, araba sahibini alırlar içeri, araba da bağlanır.
Sizin hak talebiniz nedir burada? Hangi sıfatla arabaya hak talebinde bulunuyorsunuz? Elinizde bir delil yok, rızanızla arabayı başkasına satmışsınız (ama aslında aldatılmışsınız).
Eğer delil varsa, kandırıldığınızı ispat edebiliyorsanız, dediğiniz gibi de araba Gürcistan'da ve yakalanmışsa, kesinlikle kavuşursunuz arabanıza. Fazla da uzun sürmez. Hatta daha net desek, en geç bir ay içinde arabanız sizde olur. Bir yere gitmenize de gerek kalmaz.
Yazdığınızı yanlış anlamış da olabilirim belki.
Ümit ediyorum ki haklılığınızı ispatlayabilirsiniz. Ayrıca da kişiyi şikayet etmekle de iyi ders vermiş olursunuz. Kimse cezasız kalmamalıdır.