Herkese merhaba.

Herkese hızlı ve kısa bir şekilde cevap vermeye çalışacağız.

Biz satıcı değiliz, kendi veri merkezimiz, ağımız ve donanımımız var. Kendi veri merkezimiz olduğu için verileriniz ülkemiz yasaları tarafından korunmaktadır! Ülkemizden bir mahkeme kararı olmadığı sürece, yasalara uymak zorundayız ve uyuyoruz.

1) Tam müşteri gizliliğinden yanayız, müşterilerimizin verilerini satmıyoruz.
2) Kurallarımız açık ve şeffaftır, hepsi web sitemizde yer almaktadır, herhangi bir sorunuz varsa satın almadan önce Ticket, Livechat, Telegram veya diğer yollarla bizimle iletişime geçin.
3) Bulunduğumuz ülkenin yasalarına uyuyoruz, tıpkı sunucularımızın bulunduğu yerdeki yasalara uyduğumuz gibi.
4) Gizlilik ve ifade özgürlüğü her zaman müşterilerimize garanti etmek için önceliğimizdir (bu, hizmetlerimizi kötüye kullanabilecekleri anlamına gelmez!).

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen forumda özel mesaj yoluyla bizimle iletişime geçin (ancak bizimle doğrudan web sitemiz aracılığıyla iletişime geçenlere öncelik veriyoruz).

Sadece hizmetlerimizi kullananlar mükemmel bir hizmet sunduğumuzu ve her zaman müşterilerimizi geliştirmeye ve memnun etmeye çalıştığımızı bilirler, ancak bu her zaman mümkün değildir. Ancak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Bu şekilde, gizliliğiniz hizmetlerimizde garanti altındadır. Ancak gizlilik ile yasadışı eylemleri birbirine karıştıramayız. Bu farklı bir şey.

Şirketimiz hizmetlerimizi geliştirmek için çok çalışıyor ve müşterilerimizden ve ortaklarımızdan gelen önerilere her zaman iyi yanıt veriyor.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Alexhost