Merhabalar iyi günler, oynadığımız online oyun için VDS sunucu kiralayıp (4cpu,6gb ram yeterli) içine ek ip tanımlatacağız. eğer performans ve fiyat bakımından memnun kalırsak ortalama 9-10 sunucu ve her sunucunun içine ortalama 20-30 ek ip yapacağız. Şuanda halihazırda çalıştığımız siteler var fakat ağımızı genişleteceğiz, müşteri çevremiz gittikçe çoğalıyor.
Alacağım sunucu sitesinden istediğim bir kaç şey var. Lütfen bunları karşılayabilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim herkesin vakti değerli
*Bazen oynadığımız oyun kullandığımız İP'lere blok atabiliyor, blok atar ise ücretsiz değişim sağlayabilecek( çok çok nadir oluyor ayda yılda bir belki de hiç olmaz. 6 aydır x sunucuda hiçbir sorun yaşamadık)
*Sunucu bağlantı problemi olmayan( Kopma sorunu olmayan.)
*TR Lokasyon olacak.
Fiyatları uygun istiyorum. ( Ek ip başına ortalama 10-20 tl arası kdv dahil olacak şekilde isteyen.)Ubuntu 16.04 e kurulum yapabilecek. Başka işletim sistemini maalesef kullanamıyorum.
Lütfen bu kriterleri sağlayabilecek arkadaşlar benimle iletişime geçerse sevinirim. Emin olun hem siz hem ben çok kazancağız.
İletişim olarak sufproxy@gmail.com 'a mail atabilir, ya da buradan yorum yazarak iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dilerim